Известие

Collapse
No announcement yet.

Volkswagen купува Alfa Romeo?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• споко... като гледам от всичките слухове до продажба няма да се стигне... Q3 на ФИАТ си върви по план, дори повече от печалба:
    The market consensus is for revenues of about 53 billion euros ($67.31 billion), ahead of Fiat's outlook for 50 billion euros.
    Като тегля чертата това е поредната ПР кампания някой да спечели лесни пари:
    By 15:32 CET, Fiat shares were up 2.59 percent at 9.31 euros, while the STOXX Europe 600 Auto index was up 1.19 percent.
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
      Сега в наши дни 159 не може да излезе с нито един показател пред същия клас БМВ, освен дизайн. За мотори и дума не може да става. БМВ са извървели дълъг път, Алфа стъпка напред, 2 назад.
      Друже,

принципно те подкрепям, но при излизането на модела 159 Ауто билд направиха пълен сравнителен тест на 159, 320, Ц220 и А4 и Алфата ги изкърти и по поведение на пътя и по динамика А 3-ката я би по абсолютно всички параметри

ОБАЧЕ, като собственик на 159-ка мога да кажа, че колата е мнооооооооооооооооого далече от истината
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Истината е някъде там bouncer
        http://news.automedia.bg/read/10470.html
        No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
        Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
        e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Attached Files
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• като качество на интериора е далеч наистина за съжаление

за извращения по завои обаче...
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение

E, aко това стане и Alfa Romeo бъде направена конкурент на BMW, аз не мисля, че ще има недоволни.
              Аз поне ще съм доволен, ако че марката ще е собственост на VAG - това е съвсем малка цена, която аз с удоволствие ще "платя".
              За да стане конкурент на БМВ трябва да е още по-скъпа от сега, т.е. да закъса още повече с продажбите. Немците си имат собствен конкурент на БМВ - Ауди и изобщо не биха се занимавали точно с Алфа за тази цел.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• тук те подкрепям! карам ч вече почти 2 години и 34 000 км. Колата ми няма ESP, VDC и всякакви други екстри освен ABS и до сега НИКОГА не ме е предавала в завой! зверски стабилна е!
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Абе май качеството на бмв в момента не може да се мери с никой,преди 2 дена се качих в новото 535,миии
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

• не е лъжа, новата петица и новата седмица отвътре са като издялани от гранит.... много солидни, па макар и скучни

аудо обаче е луксо-баржата на ФВ... не е достатъчно профилирана
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      За да стане конкурент на БМВ трябва да е още по-скъпа от сега, т.е. да закъса още повече с продажбите. Немците си имат собствен конкурент на БМВ - Ауди и изобщо не биха се занимавали точно с Алфа за тази цел.
                      Е, уж Audi ще го прицелват в Mercedes, та им трябва марка да конкурира баварците, 'щото явно VW не става за тази работа.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        Е, уж Audi ще го прицелват в Mercedes, та им трябва марка да конкурира баварците, 'щото явно VW не става за тази работа.
                        В близкото бъдеще на ФВ ще им трябва и марка за да продават марсоходи,след като завладеят света
                        No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                        Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                        e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
                          В близкото бъдеще на ФВ ще им трябва и марка за да продават марсоходи,след като завладеят света
                          ти се шегуваш... ама знае ли се

между другото bouncer, според мен големия проблем на вашата 159ка е общо взето са ви шитнали необорудвана кола по тънка лайстна...

щото нямате системи за стабилности и т.н., ама моята пък има... както и има много много екстри, които съответното бмв биха го натоварили с около 15-20 кила на цената

на паркинга отзад има една тройка 320 д, дето като я видя всеки път и правя гримаси като си представя горканчото дето си я е взел нито навигация, нито хубаво аудио, нито кожа, едно мега просто и пусто табло... честно казано не мога да разбера на какво отгоре е за тази цена, като съм търкалял такова и по абсолютно никой параграф не е пред алфонс, освен това че едно поскърцване няма от интериора...

ама то от такова просто изпълнение има си хас да излезе скърцащ интериор... щеше да е 'бати резила
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            ти се шегуваш... ама знае ли се

между другото bouncer, според мен големия проблем на вашата 159ка е общо взето са ви шитнали необорудвана кола по тънка лайстна...

щото нямате системи за стабилности и т.н., ама моята пък има... както и има много много екстри, които съответното бмв биха го натоварили с около 15-20 кила на цената

на паркинга отзад има една тройка 320 д, дето като я видя всеки път и правя гримаси като си представя горканчото дето си я е взел нито навигация, нито хубаво аудио, нито кожа, едно мега просто и пусто табло... честно казано не мога да разбера на какво отгоре е за тази цена, като съм търкалял такова и по абсолютно никой параграф не е пред алфонс, освен това че едно поскърцване няма от интериора...

ама то от такова просто изпълнение има си хас да излезе скърцащ интериор... щеше да е 'бати резила
                            Tова с интериорите на Алфа наистина е отвратително- мн. скърцат и дрънкат. При моята на пример се раздрънкват различни компоненти в зависимост от вънпната температура. Колкото по топло е толкова по малко- скърца. Но си мислех че при 159-ката този проблем е решен- солидно ми изгреждаше направен инериора. Но явно съм се заблудил...
                            Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• абе реално при мен са неща по вратите, за които все нямам време за сервиз, нищо че е гаранционна все още

но си има скърцания по таблото (някъде около прозореца), които когато е много топло се чуват.

не е фрапантно, но за перфекционист като мен е дразнещо (мразя паразитни шумове, без да преувеличавам - способен съм да получа гърчове ако някой звук ме дразни достатъчно)
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Ти да чуеш в мойта кола какво се случва....
                                Хубавото е (ако това може да е успокоително), че от самото начало си е скърцала толкова и не се е разскърцала повече!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X